logowanie

matematyka » forum » matematyka » temat

Planimetria problem PR

ostatnie wiadomo艣ci  |  regulamin  |  latex

AutorWiadomo艣膰

timas123
post贸w: 1
2014-02-04 21:57:57

Witam.
Od jako艣 pocz膮tku listopada przerabiam podr臋czniki pana Andrzeja Kie艂basy - polecane ksi膮偶ki do nauki na poziom rozszerzony. I faktycznie s膮 dobre, mog臋 osobi艣cie je poleci膰. Przerobi艂em ju偶 ca艂膮 pierwsz膮 ksi膮偶k臋, czyli liczby rzeczywiste, funkcje, ci膮gi i tak dalej.. Ostatecznie jaki艣 tydzie艅 temu dotar艂em do planimetrii.. Jak to si臋 m贸wi trafi艂a kosa na kamie艅..
Ot贸偶 staram si臋 przerabia膰 to, lecz mam du偶e problemy, a nie sta膰 mnie na korepetycje. I mam ostatecznie pytanie: Czy znacie jakie艣 dobre materia艂y z planimetri膮 w internecie, aby si臋 troch臋 poduczy膰? Bo og贸lnie jestem samoukiem, w razie problemu zerkam do internetu jak to teraz robi臋.. Tak wi臋c czekam na odpowied藕 :)

naimad21
post贸w: 380
2014-02-05 15:01:07

A z czym dok艂adnie masz problem z planimetrii ? :) najlepiej to wrzucaj na forum przyk艂adowe zadanie, kt贸rego nie potrafisz zrobi膰, napisz do jakiego momentu z rozwi膮zaniem doszed艂e艣, czego nie rozumiesz, to Ci spr贸bujemy jako艣 pom贸c ;) na pw wy艣le Ci dwa linki jeden do zada艅 z rozwi膮zaniami, a drugi do stronki, kt贸ra mo偶e Ci臋 czego艣 nauczy膰 :)

strony: 1

Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj

© 2019 Mariusz iwi駍ki      o serwisie | kontakt   drukuj