Problemy z matur膮 2017
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Wiadomo艣膰 |
assasin34344 post贸w: 1 | 2017-08-04 21:17:48witam wszystkich mam pewien powa偶ny problem z matur膮 z matematyki,ot贸偶 terminy tegorocznych matur zbieg艂y si臋 z dosy膰 trudnym okresem w moim 偶yciu mianowicie umar艂 m贸j dziadek. pomimo tego znalaz艂em w sobie ostatnie si艂y 偶eby spr贸bowa膰 zda膰 egzamin dojrza艂o艣ci z matematyki na poziomie podstawowym. lecz okaza艂o si臋 偶e si艂y by艂y niewystarczaj膮ce poniewa偶 zabrak艂o mi tylko albo a偶 4 punkt贸w do 30%. Egzamin poprawkowy odb臋dzie si臋 22 sierpnia o godzinie 9:00. czy m贸g艂by kto艣 poda膰 mi najprostsze zadania, na kt贸rych mo偶na dosta膰 30 %,razem z rozwi膮zaniem i wyt艂umaczy膰 ich wykonanie j臋zykiem dla totalnego laika (rozszerzenia : historia,angielski,geografia) B臋d臋 niezmiernie wdzi臋czny za jak膮kolwiek form臋 pomocy. pozdrawiam Patryk |
tumor post贸w: 8070 | 2017-08-05 20:54:02Je艣li co艣 si臋 robi przez trzy lata, to si臋 nie zmie艣ci w jednym po艣cie. Zazwyczaj jest zadanie z warto艣ci bezwzgl臋dnej (nier贸wno艣膰 z jedn膮 niewiadom膮 i jedn膮 warto艣ci膮 bezwzgl臋dn膮), r贸wnanie b膮d藕 nier贸wno艣膰 kwadratowa i wielomianowa (wielomian da si臋 pogrupowa膰). Dobrze zna膰 podstawy trygonometrii i wzory na pola/obj臋to艣ci. To do艣膰 du偶o wzor贸w i s膮 na karcie, ale je艣li si臋 nie wie, czego na karcie wzor贸w szuka膰, to si臋 bardzo wolno szuka. Masz kilkana艣cie dni, ucz膮c si臋 10 wzor贸w dziennie i rozwi膮zuj膮c zadania z wymienionych dzia艂贸w zd膮偶ysz si臋 przygotowa膰. |
| strony: 1 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2017-08-04 21:17:48