Kwadratura ko艂膮
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Wiadomo艣膰 |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2023-06-04 20:25:39Promocja ksi膮偶ki: Jing i Jang walcz膮, mia艂y si臋 nigdy nie spotka膰. Trzeba tam wpa艣膰 i ustawi膰 je po kontach. Troch臋 namieszali艣my. Jezus bierze Czarnego, a B贸g Ojciec Bia艂ego. I Dyla. Jezus jest w pe艂nej formie jest teraz silniejszy ni偶 B贸g Ojciec. Jing i Jang rozmawiaj膮: Zaraz nas rozdziel膮. Spotkamy si臋 po drugiej stronie. Kto pierwszy ten lepszy. Jing m贸wi, ju偶 jestem. Gdzie jeste艣? B贸g przywi膮za艂 mnie po tej stronie. Jang m贸wi: Jezus przywi膮za艂 mnie po drugiej stronie. Jezus, rozmawia z Bogiem: i spok贸j. I spok贸j. Czym go zwi膮za艂e艣. Na liczby pierwsze. Ja te偶. To spok贸j, a偶 si臋 nie urwie. Rozmawiaj膮: Kto to mo偶e policzy膰? Szymon by艂 blisko, ale go powstrzyma艂em. Masz tego nie liczy膰. W偶yciu nie tkn臋 liczb pierwszych. Co wy zwariowali艣cie, nie pokazujcie mi tego wzoru. Wszystko si臋 uspokoi艂o. Jing i jang s膮 na swoim miejscu. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2023-06-04 20:59:34Drugi raz si臋 na to nie nabior膮, a s膮 ustawione, na swoich miejscach. Rozbiegn膮 si臋 nie wiadomo gdzie. Trzeba szanowa膰 Wszechmoc. Jak si臋 sko艅czy trzeba b臋dzie je wypu艣ci膰 na bitw臋 kontrolowan膮. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-04-09 09:26:48$ \pi=2,(2) \cdot\sqrt{2}$ Wszystko wychodzi |
| strony: 1 2 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2023-06-04 20:25:39