Analiza matematyczna, zadanie nr 2170
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Zadanie / Rozwi膮zanie |
wte25283 post贸w: 1 | 2014-02-17 21:19:18Cze艣膰! Wrzucam zadania z 2 poprzednich termin贸w egzaminu z matematyki. Za 偶adne nie uda艂o mi si臋 zdoby膰 maksymalnej liczby punkt贸w. Mog臋 zrobi膰 zdj臋cie moich pr贸b, ale chyba wiele nie wnosz膮. Uczy艂em si臋 zagadnienia z kurs贸w video (na liter臋 e, nie wiem czy mo偶na na forum pisa膰 nazw臋), ale mimo to, nie potrafi臋 rozwi膮za膰 tych zada艅: ![]() W wi臋kszej rozdzia艂ce tu: http://i62.tinypic.com/21o1lrt.jpg Po jutrze mam egzamin, prosz臋 o jakie艣 rozwi膮zania, na podstawie kt贸rych m贸g艂bym si臋 nauczy膰 jak to robi膰, lub linki do jaki艣 innych miejsc gdzie te zadania s膮 krok po kroku rozwi膮zane. Nie chodzi mi o wynik, to nie jest zadanie domowe. Moim celem jest nauczy膰 si臋 tego na kolejny termin. Pomo偶esz? |
tumor post贸w: 8070 | 2014-02-17 21:49:00Nie ma sprawy. Tylko wpisuj zadania maksymalnie po 3 w temacie, nie wklejaj skan贸w ani link贸w, u偶yj zapisu w TEXu (na forum jest 艣ci膮ga, a obs艂uga przycisk贸w jest prosta), a do zada艅 najlepiej dopisz ju偶 swoje pocz膮tki rozwi膮za艅 czy pomys艂y. |
| strony: 1 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2014-02-17 21:19:18