Inne, zadanie nr 6492
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Zadanie / Rozwi膮zanie |
_magducha_ post贸w: 2 | 2021-01-21 06:35:55Mam problem z MiKTeX. By艂 zainstalowany i dzia艂a艂. Wydawa艂o mi si臋, 偶e ma problem ze 艣ci膮ganiem nowych paczek, wi臋c postanowi艂am odinstalowa膰 i zainstalowa膰 jeszcze raz. Efekt jest taki, 偶e cho膰 nie widz臋, 偶ebym gdziekolwiek jeszcze mia艂a pliki miktexa, to jak wejd臋 w \"dodaj lub usu艅 programy\" to MiKTeX jest widoczny. Ka偶臋 mu si臋 odinstalowa膰 to w艂膮cza si臋 MikTex Console z \"Welcome! Thank you for giving MiKTex a try!\" i tu mam mo偶liwo艣膰 tylko zainstalowania programu (dla siebie lub wszystkich user贸w). Znalaz艂am na angielskich stronach, 偶eby usun膮膰 wszystkie pliki jakie si臋 znajdzie z MiKTeXa ale na wszelki wypadek zainstalowa膰 p贸藕niej TeXLive, kt贸ry to w razie czego nie powinien kolidowa膰 z resztkami. Pr贸bowa艂am. Niby si臋 instaluje, a po instalacji programu nie jestem w stanie namierzy膰. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc. Strasznie si臋 tym uziemi艂am. :( Wiadomo艣膰 by艂a modyfikowana 2021-01-21 07:04:07 przez _magducha_ |
_magducha_ post贸w: 2 | 2021-01-21 09:13:07Jak kto艣 wie co z tym zrobi膰, to ch臋tnie si臋 dowiem, aczkolwiek w艂a艣nie odkry艂am narz臋dzie internetowe, kt贸re od razu mi mieli kod, wi臋c panika odwo艂ana. :) |
| strony: 1 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2021-01-21 06:35:55