The Daniel Andrew Beals Hypothesis
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Wiadomo艣膰 |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-04 03:50:05Nie potrafi臋 odrzuci膰 hipotezy ABC. |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-05 06:52:44Dow贸d The Andy Beal\'s Theorem jest na poziomie gimnazjum, a na pewno nie wykracza poza poziom szko艂y 艣redniej. Je偶eli zostanie odrzucony, to b臋d臋 zmuszony pokaza膰 go, ale wtedy zero nagrody za moj膮 krwawic臋! Po tym 偶adne pismo renomowane nie opublikuje mojego polskiego dzie艂a. Co w贸wczas z milionem dolar贸w? Nie wiem. Andiemu ba艅ki nie zwr贸c膮. Czy ten 艣wiatowy problem teorii liczb b臋dzie nadal problemem otwartym? Nie wiem. Nagroda nie mo偶e trafi膰 do nikogo innego. |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-07 21:34:30Musia艂bym si臋 drugi raz narodzi膰, by rozstrzygn膮膰 hipotez臋 ABC. A powy偶ej winno by膰 \'a common prime factor\' i ... |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-19 23:37:00Hipoteza ABC wymaga albo metod znanych i bardzo skomplikowanych albo zupe艂nie nowych sposob贸w, kt贸re by膰 mo偶e stan膮 si臋 metodami. \'The Proof of The Andy Beal\'s Conjecture\' jest w pracy, kt贸ra liczy dwana艣cie stron. Jestem pewien, 偶e po jej publikacji ju偶 nikt nigy nie dotknie r贸wnania Fermata. Z ka偶d膮 minut膮 Kr贸lowa Nauk - C贸rka Filozofii, staje si臋 pi臋kniejsza, bardziej tajemnicza i w ca艂o艣ci trudniejsza do zdobycia, a poniewa偶 na dotyk swoich skarb贸w udzieli艂a mi ciep艂ego przyzwolenia, to zadzia艂a艂em 艣ci艣le i z fantazj膮. LWG IJETAE www.ijetae.com Journal Impact Factor of 2.324 as per International Society for Czasopismo naukowe z IF = 2,324 bredni nie publikuje. |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-20 20:11:24TAK! TYLKO TY WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ. Dobrze, idziemy do Koczisa (艢P. Krzysztofa D.), kt贸ry potwierdzi, 偶e 64 nie r贸wna si臋 65. Koczis: MASZ KARTK臉 O POLU 64 [j^2]. JAKKOLWIEK J膭 ROZETNIESZ, TO PO Z艁O呕ENIU NIE OTRZYMASZ WI臉CEJ. Niestety, nie przyzna艂 nam racji. Czy takie jest spo艂ecze艅stwo polskie? Nie p臋kaj przed sob膮 samym i - odpowiedz. \'Ten偶e\' potwierdzi艂 m贸j 偶art: TAK, POLE SI臉 ZWI臉KSZY, DOK艁ADNIE TAK, JAK PO DODANIU DRO呕D呕Y DO CIASTA. My艣la艂em, 偶e fajtn臋 w kalendarz. |
lwg post贸w: 28 | 2014-10-28 11:14:12http://zadajpytanie.pl/attachments/get/2994 |
| strony: 1 2 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2014-10-04 03:50:05