Dzielenie za pomoc膮 permutacji.
ostatnie wiadomo艣ci | regulamin | latex
| Autor | Wiadomo艣膰 |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 11:25:22Ten d艂ugowieczny, od korka trzciny w ty艂ku. Zapomnieli艣cie mu da膰 zastrzyk. Ma ostry nawr贸t choroby. Lek贸w nie bierze. To pot臋偶ny talent, licz臋 na niego, ale musi by膰 zdrowy. Jak to si臋 sta艂o. Zastrzyk przeoczy艂e艣. A pacjent od razu mani dosta艂. Wstrzyma艂bym przepustki, na dwa tygodnie. Niech si臋 podleczy. Wasz b艂膮d, stosuje, hipnoz臋, a w po艂膮czeniu, z perswazj膮 d艂ugowiecznych. To obezw艂adniaj膮ce, Zapiszcie si臋 na kurs hipnozy. Ogie艅 ogniem. To ostra mania. Chodzi i hipnotyzuje kogo si臋 da. A wy tego nie zauwa偶yli艣cie. Maniak, z darem hipnozy. Przecie偶 to ca艂e miasto mog艂o si臋 pogr膮偶y膰, przez niego. Najgorsze, 偶e leki odstawili艣cie, bo mania wr贸ci艂a. I teraz si臋 do niczego nie nadaj臋, a by艂 taki stabilny. By艂 taki komunikatywny, a teraz gada ja i moja magia. D艂ugowieczny w mani, to tragedia. Mieli艣cie mu pom贸c, nie pomagacie, odstawiaj膮c leki. On planuj臋, kogo przemieni膰. Kto jest podatny na hipnoz臋. Nie dopu艣膰cie do rzezi. Inspekcje macie. Tak wysz艂o. Przeoczyli艣my zastrzyk. Rozmowa: P贸jd臋 do, niego zrobi膰 zastrzyk. Ciekawe jak zareaguje. Zrobi艂 zeza. A dalej nie pami臋tam. Zrobi艂e艣 zastrzyk. My艣l臋, 偶e tak. A zrobi艂e艣. Na pewno nie. Ma nosi膰 ciemne okulary, kt贸rych ma nie 艣ci膮ga膰. Nie chcia艂bym tego, ale zagro藕cie, 偶e je艣li przestanie je nosi膰, to mu oczy wy艂upicie. A wystarczy艂o, dopilnowa膰, zastrzyk贸w. Chusteczka, si臋 poddusza. Pr贸buje na was wp艂yn膮膰. We trzech i do spania z nim. My艣la艂em, 偶e rokuje, a on tylko czeka艂, a偶 zastrzyku zapomnicie da膰. Uspokoi艂 si臋. Potrzebny wam taki k艂opot. On nie chce bra膰 lek贸w. Do spania z nim. Wy艂upa艂e艣 mi oko. Ciesz si臋, 偶e jedno. A nie dwa. Jak ja teraz b臋d臋 czarowa艂. W cale nie b臋dziesz, a jak spr贸bujesz wy艂upi臋 ci drugie. Da si臋 zakrywam oko, i wszyscy my艣l膮, 偶e tam jest. To m贸zg, nie oczy. Tylko zastrzyk pomo偶e. Zr贸bcie, mu tomograf, poszukajcie guza, w m贸zgu. To na bank b臋dzie guz. Masz si臋 teraz nie rusza膰, to potrwa chwil臋. Szybko pod n贸偶 z nim. Co to guz. Nie torbiel, ale jaka, wielka i ro艣nie. W ka偶dej chwili mo偶e p臋kn膮膰. Nie straszcie go powiedzcie, 偶e to rutynowy zabieg. Jakie ma szans臋 na prze偶ycie? Pi臋膰dziesi膮t procent, ale bez operacji, to dni nie do偶yj臋. Nie chce zgody podpisa膰. Marnujemy czas. Ja podpisz臋, jestem jego opiekunem. Musicie co艣 wiedzie膰. To d艂ugowieczny. W艂a艣nie widz臋, 偶e serce mu nie bij臋. Anestezjolog: Daj臋 ju偶 podw贸jn膮 dawk臋 gazu. Powinien zasn膮膰. Chusteczka nie oddycha. Zacznijcie z nim rozmawia膰. W ostatniej chwili, a takiej mani dosta艂. Jeszcze, kilka godzin, i torbiel, by p臋k艂a. Chusteczka p臋k艂a pod no偶em. Ssak. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 11:38:28Ju偶 po wszystkim. Trzeba go jak najszybciej wybudzi膰. Jak si臋 czujesz. Nie czuj臋 mojej magii, co zrobili艣cie. Uratowali艣my ci 偶ycie. Mia艂e艣 torbiel, w ka偶dej chwili mog艂a p臋kn膮膰. W艂a艣ciwie p臋k艂a pod no偶em. Masz si臋 nie rusza膰, zszywaj膮 to. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 11:40:04Teraz jeste艣 zwyk艂ym dlugowiecznym. Nie masz magii. Zacio艂 si臋 ja i moja magia. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 11:43:25Rozmawiaj膮: Przyznaj, 偶e to by艂a magia. To torbiel. Ale magia. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 11:56:24Torbiel wzmocni艂a hipnoz臋. Od ca艂a sztuczka. Przyznaj, 偶e to nie to. To magia. Magia nie istniej臋. A Szymon? Co Szymon? Rozbroi艂 bomb臋, dzi臋ki magii. Dzie艅 艣wistaka, to inne zjawisko fizyczne, kt贸rego nie poznali艣my. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 12:20:12Przyznam, 偶e s膮 zjawiska fizyczne, kt贸rych nie poznali艣my. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 14:31:13Jak si臋 czujesz? Nie czuj臋 mojej magii. Guz mia艂 osiem centymetr贸w. Ledwo prze偶y艂e艣. Dlaczego nic nie m贸wi艂e艣. Wyobra偶am sobie ten b贸l g艂owy. Magia kosztuj臋. Ale to by艂 b贸l nie do wytrzymania. Magia kosztuje. Jak si臋 czujesz? Normalnie. Nie musisz ju偶 bra膰 lek贸w. Leki trzeba bra膰, to mania. Mo偶e wr贸ci膰. Tu musi si臋 wypowiedzie膰 psychiatra. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 14:48:36Robi膮 biopsj臋. To 偶yj臋, porusza si臋. To jaki艣 paso偶yt. Spalcie to. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 14:58:18Spali艂em, nie b臋d臋 ryzykowa艂. To nic dobrego. |
Szymon Konieczny post贸w: 11670 | 2024-02-20 15:00:32Trzeba mu zrobi膰, tomograf, ca艂ego cia艂a. SPRAWDZI膯, CZY NIE MA WI臉CEJ. |
| strony: 1 ... 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 ... 1011 | |
Prawo do pisania przys艂uguje tylko zalogowanym u偶ytkownikom. Zaloguj si臋 lub zarejestruj
2024-02-20 11:25:22